Halep face destanuiri spectaculoase in privinta relatiei cu antrenorul australian Darren Cahill

Halep face destanuiri spectaculoase in privinta relatiei cu antrenorul australian Darren Cahill

"A fost ca un soc atunci cand am realizat ca mi-am pierdut antrenorul, pentru ca el niciodata nu s-a plans de atitudinea mea sau de munca depusa la antrenamente.

acum 46 luni (7 Jun 2017)

Halep a avut o iesire lipsita de fair play la adresa tehnicianului ei, la Miami, si acest lucru a provocat o ruptura intre ei. "Cand a ajuns acasa, mi-a spus ca oprim colaborarea si ca vorbim dupa Roland Garros. L-am rugat, daca poate, sa vina inainte de Madrid si a fost de acord, pentru ca si-a dat seama ca imi doresc sa ma schimb", a spus Simona, potrivit prosport.ro. "A fost ca un soc atunci cand am realizat ca mi-am pierdut antrenorul, pentru ca el niciodata nu s-a plans de atitudinea mea sau de munca depusa la antrenamente. Am lucrat mult la acest capitol, iar acum ma bucur ca pot sa fiu pozitiva pe teren... Nu voi mai fi niciodata negativa, asa cum am fost la Miami, pentru ca atunci cand am urmarit inregistrarea m-am simtit foarte rusinata pentru ceea ce am facut.

Simona Halep va juca azi, cu Elina Svitolina, de la ora 15.00, in sferturile turneului de la Roland Garros ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro