Halep explica forma buna pe care o traverseaza, dupa ce s-a reintalnit cu Darren Cahill. "Pur si simplu, simt asta!"

Halep explica forma buna pe care o traverseaza, dupa ce s-a reintalnit cu Darren Cahill.

E normal dupa atatea meciuri, insa am putut sa potolesc aceasta stare si sa revin la ceea ce trebuie sa fiu pe teren.In decisiv am incercat sa fac ceea ce am facut si in primul set. Am facut-o la un nivel mai ridicat, dupa parerea mea, am reusit sa o alerg mai mult, sa deschid terenul si sa nu-i mai dau ritm prea mult", a precizat Halep.

acum 53 luni (19 May 2017)

Halep spune ca traverseaza o forma foarte buna, deorece se simte excelent pe zgura. Dupa ce a eliminat-o pe Anasatasia Pavliucenkova, Simona a vorbit la Digisport despre parcursul ei actual: "Am mai multa incredere. Pur si simplu, simt jocul si am incredere ca pot sa castig orice meci. Tot mai am mici dureri la genunchi, insa nu mai dau importanta. Va trebui sa joc cu aceasta durere tot timpul, dar nu ma afecteaza la deplasarea pe teren", a explicat Halep. In schimb, in setul doi, am inceput sa dau putin mai drept, sa dau mai scurt, iar ei ii place acest joc si a inceput sa joace mai bine. E normal dupa atatea meciuri, insa am putut sa potolesc aceasta stare si sa revin la ceea ce trebuie sa fiu pe teren.In decisiv am incercat sa fac ceea ce am facut si in primul set. Am facut-o la un nivel mai ridicat, dupa parerea mea, am reusit sa o alerg mai mult, sa deschid terenul si sa nu-i mai dau ritm prea mult", a precizat Halep.

Forma buna a Simonei Halep coincide si cu revenirea antrenorului Darren Cahill alaturi de jucatoarea noastra. Cahill s-a intors langa ea, desi a fost suparat dupa reactia negativa a acesteia la turneul de la Miami, cand l-a repezit pe australian.

Simona Halep va juca azi la Roma, in sferturi, contra estoniencei Anett Kontaveit, de la ora 13.00 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro