Halep explica esecul din Australia: Nu vreau sa gasesc scuze, dar au fost multe probleme la mijloc

Halep explica esecul din Australia: Nu vreau sa gasesc scuze, dar au fost multe probleme la mijloc

Nu vreau sa gasesc scuze, dar din cauza racelii, din cauza problemelor cu stomacul dinainte sa plec, tendonul, toate la un loc nu m-au lasat sa fac ceea ce puteam pe teren. Dar asa cum mi s-a intamplat si mie, multora din Top 10 li s-a intamplat sa fie accidentate sau racite si sa nu poata sa performeze la nivel maxim." Nu m-am gandit ca ar fi o surpriza sa o bata pe Cornet pentru ca asa cum a jucat cu mine a aratat un tenis fara nicio teama, fara nicio emotie, a jucat tot ce avea ea si chiar ma bucur ca a castigat si contra lui Cornet.

acum 48 luni (21 Jan 2016)

"La Wimbledon a fost dezamagirea mai mare, acum eram bolnava si nu eram suta la suta. La Wimbledon eram bine, doar ca mental am simtit o presiune foarte mare si nu am putut sa fac fata. Nu vreau sa gasesc scuze, dar din cauza racelii, din cauza problemelor cu stomacul dinainte sa plec, tendonul, toate la un loc nu m-au lasat sa fac ceea ce puteam pe teren. Nu am fost foarte bine pregatta, dar am crezut ca o sa-mi treaca si o sa-mi revin. Antrenorul a inteles, a vazut si el, pentru ca a fost zi de zi langa mine si a vazut cat de greu mi-a fost. A zis ca trebuie sa-mi revin, prima data si apoi sa muncesc din greu ca sa ajung la nivelul la care eram inainte. O sa stau mai mult in casa pana o sa ma acomodez cu frigul de afara", a declarat Halep, joi, la sosirea in Romania.

Simona Halep nu isi explica seria de eliminari suferite de favorite la turneele din acest in acest an, banuind ca e vorba tot de accidentari: "In Australia au fost multe accidentari. Nu stiu ce sa zic, nu pot sa comentez pentru ca nu stiu ce e in interiorul fiecarei echipe. Dar asa cum mi s-a intamplat si mie, multora din Top 10 li s-a intamplat sa fie accidentate sau racite si sa nu poata sa performeze la nivel maxim." "Daca eram suta la suta, parerea mea este ca am jocul necesar ca sa o bat, dar in ziua respectiva a fost mai buna si trebuie sa-i acordam toate meritele, pentu ca a jucat un tenis foarte solid. Nu m-am gandit ca ar fi o surpriza sa o bata pe Cornet pentru ca asa cum a jucat cu mine a aratat un tenis fara nicio teama, fara nicio emotie, a jucat tot ce avea ea si chiar ma bucur ca a castigat si contra lui Cornet. Cred ca e un turneu bun pentru ea si poate sa faca un turneu frumos", a declarat Halep. Se intampla sa ma si critice, au dreptate in multe chestii, probabil, dar ei nu stiu tot ce se intampla in interiorul echipei mele, nu sunt tot timpul sanatoasa sa joc suta la suta. Asa ca eu merg inainte si sper sa am parte si de sustinerea lor in continu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro