Halep despre cel mai greu moment din 2017: "Simteam ca mor in fiecare zi!". Simona si-a analizat jocul in detaliu

Halep despre cel mai greu moment din 2017:

Simona Halep a avut o aniversare stricata de eliminarea suferita la Wuhan, dupa cum "Adevarul" a explicat aici. Pot spune si ca e destul de dificil acum pentru ca e sfarsitul anului si ma simt putin epuizata mental.

acum 68 luni (27 Sep 2017)

Simona Halep a avut o aniversare stricata de eliminarea suferita la Wuhan, dupa cum "Adevarul" a explicat aici.

In asteptarea turneului de la Beijing (2-8 octombrie), urmatorul la care va participa in Asia, constanteanca si-a amintit, potrivit Digi Sport, de cel mai greu moment pe care l-a avut in acest sezon.

"La Open-ul francez am simtit ca am fost foarte aproape, dar n-am reusit sa castig. Dupa finala, m-am intalnit cu Kim Clijsters si mi-a spus ca ea a pierdut patru finale de Grand Slam inainte sa o castige pe prima. Poate mai am nevoie de timp, de experienta. Simt ca voi avea suficient timp la dispozitie, daca voi munci din greu, astfel devenind mai buna. - cu Jelena Ostapenko) in minte mult timp, simteam ca mor in fiecare zi. Trebuie sa am un forehand mai puternic, iar serviciile sigur trebuie sa fie mai bune. Ma deplasez bine, ma simt sanatoasa, n-am accidentari, asa ca sunt gata sa lucrez. Pot spune si ca e destul de dificil acum pentru ca e sfarsitul anului si ma simt putin epuizata mental. Dar sunt OK, simt ca pot juca inca trei turnee si apoi, gata". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro