Halep, descrisa ca un star de antrenorul Serenei: "Simona e incredibila si poate face orice! Va castiga si un Grand Slam"

Halep, descrisa ca un star de antrenorul Serenei:

Cei care isi permit sa minimalizeze si acum performantele Simonei Halep ar trebui sa citeasca de doua ori interviul pe care antrenorul Serenei Williams l-a acordat la Miami.

acum 76 luni (26 Mar 2018)

Cei care isi permit sa minimalizeze si acum performantele Simonei Halep ar trebui sa citeasca de doua ori interviul pe care antrenorul Serenei Williams l-a acordat la Miami. Patrick Mouratoglou a fost abordat de trimisul Digi Sport, Gabriel Morariu, iar francezul a acceptat sa faca o analiza completa a jocului Simonei Halep, cu tot ceea ce inseamna calitate si slabiciune. *Halep trebuie sa continue sa faca ceea ce face acum. A fost foarte aproape de locul 1 mondial in cateva randuri si pana la urma a reusit sa ajunga acolo. A fost aproape de un titlu de Grand Slam si pana la urma va reusi sa-l castige. In primul rand, se misca incredibil, ii place sa aiba spatiu si ca adversarele sa se miste repede. Din punct de vedere fizic e incredibila, iar din punct de vedere mental a crescut mult fata de ultimii ani. Se poate apara, dar poate sa si atace. Profita de orice oportunitate de a ataca. Se poate adapta la orice tip de adversar. Arata ca, desi nu are foarte multa putere, poate compensa cu alte calitati si poate avea un joc care sa-i permita sa fie agresiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro