Halep, compatimita de marea ei rivala: Ce a spus Wozniacki despre accidentarea Simonei si locul 1 mondial

Halep, compatimita de marea ei rivala: Ce a spus Wozniacki despre accidentarea Simonei si locul 1 mondial

A doua jucatoare a lumii a ratat astfel si sansa de a reveni pe primul loc mondial, pozitie pe care a ocupat-o, timp de 16 saptamani la rand, intre 9 octombrie 2017 si 29 ianuarie 2018.

acum 51 luni (17 Feb 2018)

Simona Halep n-a putut fi invinsa pe teren, dar a fost doborata de durere! Daca la Australian Open a strans din dinti si, cu glezna umflata, a avansat pana in ultimul act, de aceasta data, la Doha, constanteanca a cedat inainte de semifinale.

A doua jucatoare a lumii a ratat astfel si sansa de a reveni pe primul loc mondial, pozitie pe care a ocupat-o, timp de 16 saptamani la rand, intre 9 octombrie 2017 si 29 ianuarie 2018. Halep ar fi redevenit lider mondial si dupa abandonul de la Doha, daca Wozniacki (1 WTA) ar fi pierdut, in sferturi, cu Angelique Kerber (9 WTA). Daneza de 27 de ani a invins insa dupa un meci fantastic despre care "Adevarul" a scris aici.

Campioana de la Australian Open a compatimit-o pe Simona Halep in momentul in care a fost informata ca romanca s-a retras de la turneu.

*Sincer, imi pare foarte rau pentru ea, Simona s-a miscat bine si sper sa-si revina cat de curand. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro