Halep, chinuita in continuare de dureri: Simona a vorbit despre starea ei de sanatate dupa victoria cu Makarova

Halep, chinuita in continuare de dureri: Simona a vorbit despre starea ei de sanatate dupa victoria cu Makarova

*Am facut un turneu mare in Australia, sunt putin suparata ca n-am putut sa-l castig, dar continui sa muncesc si poate voi putea juca o noua finala si poate o sa o castig.

acum 34 luni (15 Feb 2018)

Simona Halep a luat o pauza de 19 zile dupa finala de la Australian Open, dar aceasta scurta vacanta nu i-a rezolvat, in totalitate, problemele medicale. Chiar si asa insa, dupa meci, Halep a marturisit ca, in continuare, e chinuita de probleme medicale.

*Ma bucur ca am revenit la Doha si am jucat in fata voastra. Trebuie sa fiu increzatoare ca totul va fi OK in turul urmator, in urmatoarele meciuri.

*Durerea e inca acolo, e greu sa spun ceva concret despre accidentare, eu sper sa-mi revin de la zi la zi si sper ca maine sa fie mai bine, insa nu sunt foarte sigura.

*Am facut un turneu mare in Australia, sunt putin suparata ca n-am putut sa-l castig, dar continui sa muncesc si poate voi putea juca o noua finala si poate o sa o castig. Sper sa joc un tenis mai bun aici si sa castig cateva meciuri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro