Halep a invins-o in premiera pe Siegemund si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma

Halep a invins-o in premiera pe Siegemund si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma

Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, dupa o ora si 40 de minute. Simona Halep, care saptamana trecuta s-a impus la Madrid Open, a fost invinsa, la 29 aprilie, cu scorul de 6-4, 7-5, de Laura Siegemund, in semifinalele turneului de la Stuttgart, in a doua lor partida directa.

acum 70 luni (17 May 2017)

Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, dupa o ora si 40 de minute. La 4-4, Halep si-a castigat lejer serviciul, iar apoi a concretizat a doua minge de set pe serviciul lui Siegemund, a relatat News.ro. Sfaturile australianului au ajutat-o pe Halep care a reusit imediat break-ul, dar pe serviciul propriu a ratat doua mingi de meci si Siegemund a reusit rebreak-ul. Ultimul ghem al meciuluii a fost unul disputat, iar Halep a reusit sa fructifice al cincea minge de meci si sa se impuna cu 6-4, 6-4. Simona Halep, care saptamana trecuta s-a impus la Madrid Open, a fost invinsa, la 29 aprilie, cu scorul de 6-4, 7-5, de Laura Siegemund, in semifinalele turneului de la Stuttgart, in a doua lor partida directa. Anul trecut, in optimi, tot la Stuttgart, jucatoarea germana s-a impus si mai clar, cu scorul de 6-1, 6-2.

Jucatoarea rusa de tenis Anastasia Pavliucenkova, favorita 12 si locul 17 WTA, va fi adversara Simonei Halep, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Anastasia Pavliucenkova a invins-o pe Anastasija Sevastova (Letonia), pozitia 18 in clasamentul mondial, scor 7-6 (4), 6-2, dupa o ora si 33 de minute. In intalnirile directe, Halep o conduce pe Pavliucenkova, scor 6-0, ultima intalnire datand din 2015 de la Wuhan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro