Halep a dezvaluit cel mai important lucru pe care l-a invatat de la Cahill. Ce rol au Comaneci si Tiriac in viata ei

Halep a dezvaluit cel mai important lucru pe care l-a invatat de la Cahill. Ce rol au Comaneci si Tiriac in viata ei

Am invatat ca intotdeauna trebuie sa ma ajustez la meci, in functie de adversara, dar in acelasi timp sa-mi pastrez stilul, sa fiu agresiva si sa cred ca sunt in stare sa fac ce trebuie sa fac ca sa-mi castig punctele, nu sa astept dupa o eroare de la adversara.

acum 56 luni (24 May 2016)

Dupa primul meci de anul acesta, disputat la paris, Simona halep a facut o serie de precizari, intre care si cum decurge relatia cu antrenorul ei, Darren Cahill si ce rol au in viata ei Nadia Comaneci, Ion Tiriac si ilie Nastase.

"Cred ca lucrul cel mai important pe care mi l-a adus Darren este siguranta mentala, pentru ca imi spune cum sa manageriez in mod potrivit fiecare situatie. De asemenea, din punct de vedere tactic, imi spune intotdeauna cum sa joc, ce tactica sa abordez, iar de fiecare data cand am facut ce mi-a spus pe teren, la on-court-coaching, am castigat acele meciuri. Am invatat ca intotdeauna trebuie sa ma ajustez la meci, in functie de adversara, dar in acelasi timp sa-mi pastrez stilul, sa fiu agresiva si sa cred ca sunt in stare sa fac ce trebuie sa fac ca sa-mi castig punctele, nu sa astept dupa o eroare de la adversara.

De asemenea, am invatat multe de la Darren despre tenis in general si despre atitudine, pentru ca uneori pot sa am o atitudine nepotrivita. Dar sunt mai bine acum la acest capitol, ma simt mai puternica si lucrez sa devin si mai puternica", a spus Halep la Paris, conform treizecizero.ro. Referitor la nadia comaneci, jucatoarea noastra a precizat: "De la ea am invatat de la Nadia e ca daca ai incredere in tine poti sa faci tot ce-ti propui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro