Halep a descoperit de ce are nevoie pentru a castiga un Grand Slem: "Darren Cahill lucreaza mult cu mine la asta!"

Halep a descoperit de ce are nevoie pentru a castiga un Grand Slem:

Ma simt mult mai bine asa si le multumesc celor care ma sprijina si inteleg tot ce se intampla atunci cand pierd si cand castig. Dar in mare parte stiam ca trebuie sa fac niste lucruri si imi place ca noi avem o conversatie deschisa si pe aceeasi linie.

acum 60 luni (17 Jan 2016)

Simona a aparut azi in fata presei internationale, iar la final a discutat si cu singurul reprezentant al Romaniei la Melbourne, trimisul siteului treizecizero.ro, caruia i-a impartasit cateva lucruri noi.

"Ca sa castigi un Grand Slam, cred ca iti trebuie un pic de experienta si mai mult curaj mental. Lucrez la asta si bineinteles ca Darren ma ajuta foarte mult, are multa experienta cu jucatorii cu care a lucrat dinainte si care au castigat multe Grand Slamuri. Ma simt mult mai bine asa si le multumesc celor care ma sprijina si inteleg tot ce se intampla atunci cand pierd si cand castig. Le multumesc si celor care critica, pentru ca si criticile sunt bune ca sa-ti dai seama de niste chestii. In general sunt insa foarte realista si tot ce nu e bine imi spun singura in fata, fara nicio retinere"

"Am vorbit cu antrenorul meu si am stabilit niste chestii. In principal, trebuie sa devin mai solida pe ce am deja, cred ca am un joc destul de bun, nu trebuie sa schimb mare lucru, doar sa devin mai solida. Dar, am mai spus si ma repet, imi doresc foarte mult sa fiu mai buna in atitudine". Dar in mare parte stiam ca trebuie sa fac niste lucruri si imi place ca noi avem o conversatie deschisa si pe aceeasi linie. Adica si eu imi doresc acelasi lucru ce-si doreste si el sa fac pe teren. Cred ca, daca exista comunicare, pot sa progresez mult mai mult si mult mai repede. Nu pot sa fac totul de pe o zi pe alta si nici de la un turneu la altul" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro