Halep a alarmat lumea tenisului: imediat dupa Simona, un alt mare sportiv a anuntat, oficial, ca nu va merge la Rio

Halep a alarmat lumea tenisului: imediat dupa Simona, un alt mare sportiv a anuntat, oficial, ca nu va merge la Rio

Tocmai de aceea, dupa jucatorii de golf care, de asemenea, sunt asigurati financiar, cele mai multe abandonuri inainte de Jocurile Olimpice de la Rio vin din partea jucatorilor de tenis.

acum 92 luni (16 Jul 2016)

Platiti regeste in turneele WTA si ATP, jucatorii de tenis nu vor sa-si riste sanatatea pentru gloria castigarii unei medalii olimpice. Tocmai de aceea, dupa jucatorii de golf care, de asemenea, sunt asigurati financiar, cele mai multe abandonuri inainte de Jocurile Olimpice de la Rio vin din partea jucatorilor de tenis. La cateva ore dupa anuntul romancei, Milos Raonic (Canada, 7 ATP) a dezvaluit pe contul sau de Facebook ca nici el nu va face deplasarea in Brazilia. A fost o alegere dificila, personala si nu vreau sa afecteze deciziile celorlalti atleti care vor sa participe la Olimpiada", a scris Raonic care a jucat o semifinala la Australian Open si o finala la Wimbledon in acest an.

Pe langa canadianul de 25 de ani, sunt sanse ca Novak Djokovici si Andy Murray, primii doi jucatori in ierarhia ATP, sa renunte si ei la JO 2016. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro