Halep a ajuns pe mana unui incompetent: si-a angajat un manager de comunicare care nu stie sa se comunice

Halep a ajuns pe mana unui incompetent: si-a angajat un manager de comunicare care nu stie sa se comunice

Simona Halep a fost timp de 16 saptamani pe primul loc mondial, iar atunci cand esti cel mai bun in domeniul tau de activitate, normal ar fi sa te inconjori de oameni care se ridica la nivelul tau. Daca antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, e un profesionist desavarsit, iar rezultatele muncii sale se vad - sub indrumarea sa, Simona a ajuns pe locul 1 mondial si a disputat doua finale de Grand Slam - in schimb, romanul angajat de Halep pe segmentul de comunicare e din alt film.

acum 60 luni (1 Feb 2018)

Simona Halep a fost timp de 16 saptamani pe primul loc mondial, iar atunci cand esti cel mai bun in domeniul tau de activitate, normal ar fi sa te inconjori de oameni care se ridica la nivelul tau. Din pacate, acest lucru nu e valabil pentru toti cei care fac parte din staff-ul jucatoarei, care a disputat trei finale de Grand Slam, pana la 26 de ani.

Daca antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, e un profesionist desavarsit, iar rezultatele muncii sale se vad - sub indrumarea sa, Simona a ajuns pe locul 1 mondial si a disputat doua finale de Grand Slam - in schimb, romanul angajat de Halep pe segmentul de comunicare e din alt film.

"Gazeta Sporturilor" a publicat in editia de miercuri un detaliu care arata diferenta care exista intre Halep si alte jucatoare, care se folosesc de retelele de socializare pentru a-si promova imaginea. Imagine care, ulterior, e exploatata in momentul in care negociezi un contract de publicitate.

Potrivit sursei citate, pe durata Australian Open, contul de Facebook al Simonei Halep n-a fost actualizat deloc! Asta in timp ce alte jucatoare au postat imagini pe banda, prin intermediul oamenilor care sunt angajati de ele pentru comunicare. In staff-ul Simonei Halep, acest rol e ocupat de Cosmin Hodor de la inceputul anului. "Adevarul" a incercat sa ia legatura cu el pentru a afla de ce contul de Facebook al Simonei n-a mai fost actualizat de pe 14 ianuarie.

In schimb, la cateva ore dupa ce a fost trimis e-mailul de la "Adevarul", brusc, a aparut o noua postare pe pagina Simonei de Facebook! in imagine, Halep e alaturi de trofeul pentru locul 2).

Prea ocupat, sa aiba timp de Halep

E-mailul catre Cosmin Hodor a fost trimis pe adresa acestuia, la ora 14.09. Timp de cinci ore, acesta n-a dat niciun semn de viata. Apoi, la ora 19.01, subalternul sau, Catalina, a revenit cu un SMS, iar de aici a continuat un schimb de mesaje, care a durat pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro