Hairstylistul care isi promoveaza frezele prin scene de lupta

Hairstylistul care isi promoveaza frezele prin scene de lupta

De exemplu, Dani Marcstainer, alaturi de cativa aradeni, reface scene de lupta dintre soldatii romani si gladiatori. Dani Marcstainer a absolvit Facultatea de Marketing si Management, dar ultimii ani i-a dedicat meseriei de hair stylist, devenind foarte cunoscut in tara si peste hotare.

acum 88 luni (20 Oct 2016)

De exemplu, Dani Marcstainer, alaturi de cativa aradeni, reface scene de lupta dintre soldatii romani si gladiatori. Toate frezele "actorilor" sunt realizate de el si de cateva colege care il mai ajuta.

"De exemplu am fost la o sedinta foto in judetul Alba unde am fost costumati in daci. "Mi-am lasat barba sa creasca timp de sase luni pentru aceasta sedinta foto si inca pentru una", spune Dani.

Scene de lupta

La aceasta au participat trei gladiatori si ceva mai multi soldati romani, condusi de un centurion. Dani Marcstainer a incercat, alaturi de echipa lui, sa faca rost de costume care sa semene cu cele ale personajelor.

O alta sedinta foto a avut loc pe dealul de la Siria, unde toti au purtat costume specifice anilor 60. Toate fotografiile de la sedintele foto sunt realizate de catre Ioan Virag.

Frezele sunt specifice perioadei

In total au fost 17 sedinte foto care vor fi prezentate in catalogul tendintele stilistice pentru frizuri ale anilor 2015 - 2016, dar si pe pagina de Facebook a initiatorului. Prima sedinta foto a avut loc in data de 20 ianuarie 2014. In cadrul acestor sedinte se mai prezinta uneori si cate un fel de mancare specific perioadei.

Dani Marcstainer a absolvit Facultatea de Marketing si Management, dar ultimii ani i-a dedicat meseriei de hair stylist, devenind foarte cunoscut in tara si peste hotare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro