Hagi rupe tacerea si dezvaluie ce s-a petrecut intre Iordanescu si conducerea FRF: "Asa mi-au facut si mie!"

Hagi rupe tacerea si dezvaluie ce s-a petrecut intre Iordanescu si conducerea FRF:

Obiectivul e sa creem o generatie mai buna decat a noastra, nu sa vorbim tot de ce a facut Hagi, ca m-am saturat. De ce nu i-a spus consilierul presedintelui sa iasa presedintele sa vorbeasca dupa Euro?

acum 95 luni (25 Jun 2016)

"In acesti doi ani, echipa mare a avut o calificare la Europene. Eu am spus doar ce au spus toti din Romania, ca am primit o umilinta prin prestatia de la meciul cu Albania. Iar la copii si juniori cu rezultate foarte slabe, ca sa nu spun dezastruoase.

Poate sa conduca destinele fotbalului romanesc un presedinte cu varsta lui?

Obiectivul e sa creem o generatie mai buna decat a noastra, nu sa vorbim tot de ce a facut Hagi, ca m-am saturat.

Ca sa conduci fotbalul romanesc trebuie sa ai experienta. Echipa a jucat un fotbal bunicel atunci, sa nu zic mai bun decat asta acum. Eu am fost liderul unei generatii, am fost jignit, atacat de cei de la FRF. O sa vedeti. Daca nu se face un proiect puternic, cu o generatie care sa ne depaseasca...

La copii si juniori a ajuns sa ne bata Ungaria, Danemarca ne-a dat 5-0 la U 21. Pentru mine e o judecata, cand e vorba de ei nu sunt de vina conducatorii.

Voi sprijini pe cel pe care il cred abilitat si puternic sa duca Romania unde trebuie, sa ne depaseasca pe noi.

De ce nu i-a spus consilierul presedintelui sa iasa presedintele sa vorbeasca dupa Euro? De ce nu i-a spus capitanului? L-a lasat pe Iordanescu sa vorbeasca singur. Iordanescu e dinainte sa inceapa Euro parasit. Nu cred ca nea Puiu a fost sustinut", a spus Gheorghe Hagi pentru Dolce Sport.

Vezi AICI ce crede Mircea Lucescu despre parcursul Romaniei la Euro 2016

Cine l-a fortat pe Iordanescu sa preia nationala?

Unul dintre capitanii nationalei dezvaluie: "Avem nevoie de un selectioner tanar, cu gandire occidentala!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro