Hagi la 50 de ani - Ce sfaturi a primit Hagi cand a plecat din casa parintilor: "Am mai si gresit dar nu le-am uitat!"

Hagi la 50 de ani - Ce sfaturi a primit Hagi cand a plecat din casa parintilor:

Ce colegi celebri a avut, cate goluri a dat si cate meciuri a jucat 100.000 de lei castiga Gica Hagi intr-o luna buna la Steaua si la echipa nationala, pe vremea lui Ceausescu, cand o Dacie noua costa 70.000 de lei 38 este numarul pe care il poarta Hagi la picior si de aceea isi putea cumpara ghete de la juniori.

acum 73 luni (5 Feb 2015)

Gica a avut un respect deosebit pentru parintii sai, decedati acum mai bine de 15 ani, si n-a uitat niciodata sfaturile lor.

VIDEO Hagi si-a inspirat suturile de la un fotbalist brazilian, pe care l-a vazut la Mondialul din 1982 "Visul meu a fost sa construiesc nationala anilor 2020. As spune ca sunt in grafic"

"Prima mea deplasare in strainatate a fost la 14 ani, la Paris. Am jucat intr-un turneu cu nationala si am primit 60 de franci, pe care i-am dus acasa"

"N.am fost un elev stralucit, dar nici n-am trecut prin scoala ca prin branza. La sport si la purtare am avut insa mereu zece"

Recordurile lui Gica Hagi. Ce colegi celebri a avut, cate goluri a dat si cate meciuri a jucat

100.000 de lei castiga Gica Hagi intr-o luna buna la Steaua si la echipa nationala, pe vremea lui Ceausescu, cand o Dacie noua costa 70.000 de lei

38 este numarul pe care il poarta Hagi la picior si de aceea isi putea cumpara ghete de la juniori. Majoritatea incaltarilor sale erau facute insa pe comanda

4 operatii la genunchi a suferit Gica in toata cariera sa, trei in Romania si una in Belgia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro