Hagi l-a transferat pe Hagi: ce conditie a acceptat "Regele" pentru a-si readuce fiul la Viitorul

Hagi l-a transferat pe Hagi: ce conditie a acceptat

Dupa mai multe zile de negocieri, site-ul oficial al celor de la Viitorul a anuntat: "FC Viitorul este de acord cu suma de transfer si cu procentele solicitate de Fiorentina".

acum 78 luni (9 Jan 2018)

Gheorghe Hagi s-a mandrit in iulie 2016 cu faptul ca Fiorentina l-a transferat pe fiul sau, Ianis, pentru 2 milioane de euro.

La un an si jumatate distanta insa, "Regele" a fost nevoit sa dea banii inapoi si sa accepte si o conditie impusa din italieni: daca Ianis Hagi va fi vandut, ulterior, de Viitorul, Fiorentina va incasa procente din acest transfer. Oficialii formatiei "Viola" au tinut la aceasta clauza, considerand ca Fiorentina a contribuit atat la dezvoltarea sportiva a jucatorului, cat si la cresterea cotei sale de piata. Dupa mai multe zile de negocieri, site-ul oficial al celor de la Viitorul a anuntat: "FC Viitorul este de acord cu suma de transfer si cu procentele solicitate de Fiorentina". In rest, mijlocasul a adunat 19 meciuri in Primavera, echipa de tineret a celor de la Fiorentina, pentru care a inscris sapte goluri, avand si trei pase decisive. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro