Hagi e dezgustat total de atitudinea lui Gigi Becali. Comunicat dur al Viitorului la adresa patronului de la FCSB

Hagi e dezgustat total de atitudinea lui Gigi Becali. Comunicat dur al Viitorului la adresa patronului de la FCSB

"Referitor la declaratiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri si publicatii, dorim sa precizam urmatoarele: - Dreptatea si adevarul de care vorbeste domnul Becali in declaratia sa nu este stabilita de avocatul pe care-l plateste, ci va fi stabilita de instantele de judecata, in cazul unui eventual proces.

acum 41 luni (26 May 2017)

Viitorul a emis astazi un comunicat oficial prin care critica modul in care FCSB a decis sa actioneze imediat dupa ce gruparea constanteana a castigat in premiera titlul de campioana.

"Referitor la declaratiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri si publicatii, dorim sa precizam urmatoarele:

- Dreptatea si adevarul de care vorbeste domnul Becali in declaratia sa nu este stabilita de avocatul pe care-l plateste, ci va fi stabilita de instantele de judecata, in cazul unui eventual proces.

- Dreptate si adevar este si atunci cand cluburile de fotbal din Romania, cluburi din strainatate, oameni de fotbal, Federatia Romana de Fotbal, Liga Profesionista de Fotbal, ziaristi, ne-au felicitat pentru castigarea titlului de campioni.

Pe aceasta cale ii transmitem domnului Becali ca un campionat se castiga pe terenul de fotbal, prin munca si nu cu bani, asa cum se intelege din atitudinea si din afirmatiile sale de genul "...sa vedem cine va castiga la sfarsit ....eu sunt cu banii ...Gica e cu tehnicul (adica cu munca)"!!!!!!!!!

De asemnea il intrebam public pentru ce dreptate si adevar lupta si pentru cine atata timp cat lumea, inclusiv suporterii stelisti, jucatorii, fostii jucatori, conducatori, ne considera campioni si ne-au felicitat pentru succesul obtinut? Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, insa este dezgustat si profund dezamagit de atitutidea acestuia si de modul in care incearca sa castige un campionat.

Suntem surprinsi si dezamagiti de faptul ca un club ca FCSB, care se considera atat de mare, nu stie sa piarda si, totodata, sa accepte succesul nostru obtinut pe merite sportive" - se arata in comunicatul celor de la Viitorul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro