Hagi a vorbit despre condamnarea lui Gica Popescu: "Avocatii nu l-au aparat si nu au vorbit pentru el. A fost singur!"

Hagi a vorbit despre condamnarea lui Gica Popescu:

Gica Hagi: Da, dar cand reprezinti o persoana publica de rangul lui Popescu, una atat de importanta, cand se spun anumite lucruri, adevarate sau nu, trebuie sa iesi si sa dai un comunicat.

acum 109 luni (23 Mar 2015)

"Regele" a fost invitat in acest weekend la la TVR 1, la emisiunea "Profesionistii" moderata de Eugenia Voda.

Eugenia Voda: Gica Popescu a fost anuntat de decesul tatalui sau printr-un perete de sticla. Nu poti sa il lasi pe acel om, care nu e un criminal periculos, sa fie anuntat in mod decent?

Eugenia Voda: Bun, dar de ce sa asistam pasiv la dezumanizarea... Gica Hagi: Nu, mi se pare ca e multa haiducie. Din pacate, cred ca nu a fost aparat asa cum trebuie de avocati, nu l-au aparat si nu au vorbit pentru el, a fost singur.

Eugenia Voda: Poate a avut o echipa de avocati care nu a mers pe varianta circ TV, ci pe o varianta limitata la justitie. Gica Hagi: Da, dar cand reprezinti o persoana publica de rangul lui Popescu, una atat de importanta, cand se spun anumite lucruri, adevarate sau nu, trebuie sa iesi si sa dai un comunicat.

Eugenia Voda: Cum va explicati ca Gica Popescu a fost arestat exact in ziua alegerilor de la Federatia Romana de Fotbal? Gica Hagi: Un batran mi-a zis ca nimic nu e intamplator. Eu stiu ca Gica a intrat ca musca-n lapte si "a cazut" el.Body ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro