Gwyneth Paltrow lanseaza inca o carte cu retete culinare

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă in rol secundar ("Shakespeare indrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepărtat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii in emisiuni de televiziune, ocupandu-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

acum 59 luni (13 Aug 2015)

Actriţa americană Gwyneth Paltrow va scrie o nouă carte cu reţete culinare, care va ajunge in librăriile din America de Nord in aprilie 2016, potrivit Mediafax.

Noua carte de bucate a vedetei americane, care este fondatoare a site-ului de lifestyle Goop.com, se va intitula "It's All Easy: Healthy, Delicious Weeknight Meals in Under 30 Minutes" şi va conţine in principal reţete de preparate culinare fără gluten, fără sau cu foarte puţin zahăr şi sărace in grăsimi. Gwyneth Paltrow s-a lansat in acest domeniu in 2011, cu volumul "Notes from My Kitchen Table", a cunoscut succesul editorial in acelaşi an cu volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness" şi a continuat in 2013 cu volumul "It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

Gwyneth Paltrow este doar una dintre numeroasele actriţe de la Hollywood care au publicat cărţi de bucate in ultimii ani.

Gwyneth Paltrow, desemnată in 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă in rol secundar ("Shakespeare indrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepărtat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii in emisiuni de televiziune, ocupandu-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro