Guvernul cauta OMUL capabil sa SCOATA TAROM din GAURA neagra in care s-a AFUNDAT

Guvernul cauta OMUL capabil sa SCOATA TAROM din GAURA neagra in care s-a AFUNDAT

Guvernul a lansat deja procedurile pentru alegerea unui nou director general, iar principalele atributii ale viitorului manager vor fi reorganizrea companiei prin introducerea unui sistem eficient de management in fiecare departament si elaborarea unui plan de modernizare a flotei, incepand de anul viitor, corelat cu banii existenti si cu normele UE privind ajutorul de stat, scrie profit.ro Noul plan de managerial ar putea aduce vesti bune pentru angajatii companiei care ar putea primi compensatii in functie de munca depusa.

acum 96 luni (18 Apr 2016)

Guvernul a lansat deja procedurile pentru alegerea unui nou director general, iar principalele atributii ale viitorului manager vor fi reorganizrea companiei prin introducerea unui sistem eficient de management in fiecare departament si elaborarea unui plan de modernizare a flotei, incepand de anul viitor, corelat cu banii existenti si cu normele UE privind ajutorul de stat, scrie profit.ro

Noul plan de managerial ar putea aduce vesti bune pentru angajatii companiei care ar putea primi compensatii in functie de munca depusa. Nici clientii nu sunt uitati, acestia urmand sa se bucure de conditii mai bune de transport si de numeroase beneficii.

Christian Edouard Heinzmann a fost numit in pozitia de director general al TAROM in 2012, iar mandatul sau s-a incheiat in luna martie 2016, fiind demis din functie in urma unor acuzatii privind deficientele economice si administrative identificate cu ocazia controlului efectuat la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom SA. Citeste si:

+UPDATE EXCLUSIV: Dupa ce s-a intors cu avionul gol din Amsterdam, Tarom trimite o ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro