Guvernele o platesc. Criminalii se tem de ea. Nimeni nu stie cand o sa apara.

Guvernele o platesc. Criminalii se tem de ea. Nimeni nu stie cand o sa apara.

Vanessa "Michael" Munroe este specialista in obtinerea informatiilor pretioase, economice si politice, si le pune la dispozitia corporatiilor, a sefilor de state sau a clientilor privati care platesc pe masura. Nascuta in interiorul unui cult apocaliptic, despartita de familia ei cand avea 12 ani si lasata sa mearga la scoala doar pana in clasa a sasea, Taylor Stevens a locuit pe trei continente si zece tari pana la varsta de 14 ani.

acum 55 luni (18 Apr 2016)

Vanessa "Michael" Munroe este specialista in obtinerea informatiilor pretioase, economice si politice, si le pune la dispozitia corporatiilor, a sefilor de state sau a clientilor privati care platesc pe masura.

Cand avea 14 ani, fata s-a alaturat unui grup de mercenari, de la care a invatat sa lupte si sa supravietuiasca in orice conditii. Dupa o absenta de aproape zece ani de pe continentul negru, Munroe se intoarce, acceptand o misiune din partea unui magnat texan al petrolului. In tara copilariei sale, Munroe trebuie sa dea piept si cu demonii trecutului, cu jungla si cu raufacatorii locului, pentru ca misiunea este mai dificila decat credea la inceput. Publicate in peste 20 de limbi, cartile seriei au in centru o femeie-mercenar, amestec de Jason Bourne si Jack Reacher, care vaneaza informatii. Drepturile de ecranizare au fost cumparate de Lightstorm Entertainment, casa de productie a lui James Cameron. Nascuta in interiorul unui cult apocaliptic, despartita de familia ei cand avea 12 ani si lasata sa mearga la scoala doar pana in clasa a sasea, Taylor Stevens a locuit pe trei continente si zece tari pana la varsta de 14 ani. La 20 de ani, Stevens a parasit cultul si a inceput sa-si construiasca o viata noua, in libertate.

Citeste si:

+Pacatul de moarte din tineretea scriitorului Nicolae

+Lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei SA TE EPILEZI in zona

+Fabuloasa comoara descoperita de un diplomat francez intr-o pivnita din ... Citeste intreg articolul pe evz.ro