Guvernantii se lauda pe Facebook cu scaderea TVA la alimente: Ne tinem de cuvant! Speranta a devenit realitate! O premiera pentru politica romaneasca!

Guvernantii se lauda pe Facebook cu scaderea TVA la alimente: Ne tinem de cuvant! Speranta a devenit realitate! O premiera pentru politica romaneasca!

Ministrul Muncii: este o zi extrem de importanta pentru romani si pentru Romania Si Rovana Plumb, ministrul Muncii, a anuntat pe Facebook reducerea TVA la alimente, dar si dublarea alocatiilor, aratand ca "este o zi extrem de importanta pentru romani si pentru Romania". "Dupa anii de austeritate si de suferinte produse romanilor de cei care astazi au acaparat un partid istoric, Partidul National Liberal, iata ca Romania are o guvernare si un prim-ministru care stiu sa propuna si sa aplice atat masuri cu impact economic semnificativ, cat si masuri cu impact social la fel de mare.

acum 96 luni (1 Jun 2015)

Ponta a scris pe Facebook ca "ne tinem de cuvant - TVA a scazut la 9% pentru toate alimentele", atasand o imagine cu mesajul "Ne tinem de cuvant! Sursa: Facebook Ulterior, Ponta a mai postat o imagine pe Facebook, cu mesajul "De la 1 iulie, toate alimentele TVA de 9%!". Sursa: Facebook Ministrul Finantelor: Vor urma si alte masuri, la fel de importante, cu impact deosebit pentru toti romanii! Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, arata intr-un mesaj pe Facebook ca reducerea TVA la 9% pentru alimente este o masura extrem de importanta, "luata in calitate de ministru al Finantelor Publice". Teodorovici mai arata in postarea sa ca "este o masura cu efecte pozitive pentru romani si pentru mediul de afaceri, o masura in care cred si pentru a carei aplicare am avut sustinerea premierului Victor Ponta!". Teodorovici arata ca "vor urma si alte masuri, la fel de importante, cu impact deosebit pentru toti romanii!". Imi doresc ca dumneavoastra sa gasiti produse mai ieftine la raft chiar incepand de astazi si, implicit, cred ca aceasta masura va duce in termen scurt la cresterea puterii de cumparare". In incheierea mesajului sau, ministrul Agriculturii scrie: "Ma bucur ca am reusit, cu acest Guvern, sa luam cea mai importanta masura de relaxare fiscala, dar totodata si de relansare a agriculturii romanesti de dupa 1989. Ministrul Muncii: este o zi extrem de importanta pentru romani si pentru Romania Si Rovana Plumb, ministrul Muncii, a anuntat pe Facebook reducerea TVA la alimente, dar si dublarea alocatiilor, aratand ca "este o zi extrem de importanta pentru romani si pentru Romania". "Dupa anii de austeritate si de suferinte produse romanilor de cei care astazi au acaparat un partid istoric, Partidul National Liberal, iata ca Romania are o guvernare si un prim-ministru care stiu sa propuna si sa aplice atat masuri cu impact economic semnificativ, cat si masuri cu impact social la fel de mare. Este important ca aceasta linie sa continue si in viitor, pentru ca Romania... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro