Gustare delicoasa de sezon: Tartine cu branza de capra si capsuni coapte

Gustare delicoasa de sezon: Tartine cu branza de capra si capsuni coapte

15 felii de bagheta ulei de masline frunze de menta Capsuni coapte 250 gr capsuni dulci si aromate (curatate de codite) 15 gr zahar pudra 2 linguri suc de portocale coaja rasa de portocala Bucati: 15 Preparare Intr-un bol se amesteca branza de capra cu crema de branza si se condimenteaza cu piper negru proaspat rasnit.

acum 46 luni (15 Jun 2017)

Ingrediente 100 gr branza de capra maturata (cu mucegai alb) sau proaspata cremoasa 100 gr crema de branza (tip Philadelphia) piper negru macinat fistic prajit macinat fleur de sel aprox. 15 felii de bagheta ulei de masline frunze de menta Capsuni coapte 250 gr capsuni dulci si aromate (curatate de codite) 15 gr zahar pudra 2 linguri suc de portocale coaja rasa de portocala Bucati: 15 Preparare Intr-un bol se amesteca branza de capra cu crema de branza si se condimenteaza cu piper negru proaspat rasnit. Se rade putina coaja de portocala deasupra (mai putin de 1/4 de portocala mica). Se stropesc cu sucul de portocala. Se coc capsunile la 200C pentru 30-35 minute, pana sucul lasat de ele capata consistenta unui sirop. Feliile de bagheta se stropesc cu putin ulei de masline si se prajesc in tigaia grill doar usor, pana incep sa se vada urme de gratar. Nu lasati sa se prajeasca prea tare, se vor intari si nu sunt placute prea crocante cand sunt servite ca baza pentru tartine. Se poate strivi in mojar daca nu aveti robot sau cu masina de macinat cafea. Presarati fistic si decorati cu o frunza de menta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro