GUSA: "Un ofiter acoperit are o viata de PRIZONIER". Ce a urmarit Basescu prin DEZBRACAREA lui Ponta

GUSA:

neconstitutionalitatea unui presedinte cu dubla maneta, sau dubla comanda, cum spunea Elena Udrea azi, un presedinte care asculta mai degraba de ofiterul de legatura, decat de mandatul popular, lucru foarte grav, si asta este neconstitutionalitate, pana cand se ajunge la alte texte de lege, si 2, lucru de asemenea foarte important, inflatia de ofiteri sau agenti de influenta din Romania. Viata unui ofiter acoperit este o viata de prizonier care, odata ce a acceptat sa intre in sistem, odata ce a acceptat un sef, care este acel ofiter de legatura care nu stim, poate sa fie capitan, maior din serviciul secret respectiv, el se obliga la niste lucruri pe care poate, in mod normal, nu le-ar face.

acum 72 luni (15 Oct 2014)

"In 2001, Victor Ponta nu era membru de partid. Atunci a fost cooptat direct in aparatul din subordinea premierului - Adrian Nastase, la acea vreme - mai apoi, cred ca prin 2002, Victor Ponta a devenit membru de partid si sigur dupa aceea, pe la finele lui 2002, a fost ales presedinte al Tineretului Social-Democrat. Pentru mine, a fost o speranta Victor Ponta atunci, era un baiat tanar, de viitor, cu pregatire juridica, vorbitor al mai multor limbi straine, extrem de tenace, dovada azi are sansa nr. Dar, in timpul dezvaluirilor lui Traian Basescu de aseara, gandeam despre Ponta ca niciodata nu mi l-am inchipuit in acele vremuri... Cred ca am obtinut aceasta informatie prin 2004-2005 legat de el, dar niciodata nu l-am banuit ca ar fi putut fi ofiter acoperit al serviciilor secrete.

"Nu l-am vazut pe Traian Basescu, in vreun moment, sa discute despre calitatea blamabila de a fi ofiter acoperit. In afara de iesirea in decor a lui Robert Turcescu, total ciudata, care a facut cel mai mare deserviciu categoriei ofiteri acoperiti, nu am vazut vreun moment in aceasta campanie ca cineva sa blameze aceasta calitate. Deocamdata este o isterie generala pentru faptul ca, asa cum spuneam si atunci cand a iesit prima data Traian Basescu, Basescu a actionat asupra a doua lucruri foarte importante, care merita sa fie discutate: 1. neconstitutionalitatea unui presedinte cu dubla maneta, sau dubla comanda, cum spunea Elena Udrea azi, un presedinte care asculta mai degraba de ofiterul de legatura, decat de mandatul popular, lucru foarte grav, si asta este neconstitutionalitate, pana cand se ajunge la alte texte de lege, si 2, lucru de asemenea foarte important, inflatia de ofiteri sau agenti de influenta din Romania.

Intrebat daca, de cand il cunoaste pe Victor Ponta, i s-a parut ca acesta a avut situatii in care i-a lasat impresia ca nu gandeste cu mintea lui, Gusa a raspuns: "Victor Ponta are niste ciudatenii in comportamentul lui din cand in cand care il asaza sub ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro