"Gunes", un nou serial turcesc, debuteaza la Kanal D: ce se intampla cu continuarea productiei "Furtuna pe Bosfor"

Telespectatorii se vor regasi in povestile eroilor principali si in trairile acestora, in incercarile pline de dramatism si emotie prin care vor trece de-a lungul serialului ce va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Iubire dincolo de platourile de filmare Si pentru ca "viata bate filmul", cei doi protagonisti din rolurile principale, actorul Emre Kinay, care il interpreteaza pe Haluk Mertoglu, si Evrim Alaysa, cea care o intruchipeaza pe Gunes, traiesc o poveste de dragoste si in viata reala.

acum 42 luni (8 Aug 2016)

Telespectatorii se vor regasi in povestile eroilor principali si in trairile acestora, in incercarile pline de dramatism si emotie prin care vor trece de-a lungul serialului ce va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Iubire dincolo de platourile de filmare

Si pentru ca "viata bate filmul", cei doi protagonisti din rolurile principale, actorul Emre Kinay, care il interpreteaza pe Haluk Mertoglu, si Evrim Alaysa, cea care o intruchipeaza pe Gunes, traiesc o poveste de dragoste si in viata reala. Pe platourile de filmare, acestia par sa isi consume discret povestea de iubire, departe de ochii ziaristilor care ii vaneaza la fiecare pas. "Inainte de intalnirea cu acest rol, nu imi doream copii, insa, cu trecerea timpului, asumandu-mi solul matern din

am ajuns sa vreau cu ardoare sa traiesc experienta de mama si in realitate", afirma actrita.

Ce vad telespectatorii in primul episod

In primul episod, telespectatorii o descopera pe Gunes (Evrim Alasya), o femeie de 35 ani, mama a trei copii: gemenele biviteline Nazli (Burcu Ozberk) si Selin (Hande Ercel), cu caractere total opuse, si Peri (Miray Akay), mezina familiei. Cererea in casatorie din partea renumitului om de afaceri Haluk Mertoglu (Emre Kinay) o surprinde pe Gunes. O incanta ideea acestui mariaj, dar o framanta faptul ca fetele ei nu stiu de existenta lui Haluk.

In ciuda tuturor problemelor create de Nazli, care e impotriva acestei relatii, Haluk este hotarat sa nu renunte la femeia iubita. Omul de afaceri o invita pe Gunes impreuna cu fetele ei la casa lui din Istanbul, pentru a le prezenta familiei. Insa decizia sa brusca de a se casatori va intampina reticente si in familia acestuia. Ce se intampla cu "Furtuna pe Bosfor"

Nu ratati incepand din aceasta seara, de la ora 20:00, serialul "Gunes", o poveste seducatoare despre alegeri dificile, dragoste imposibila si iubire materna.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro