Guillermo del Toro, regizorul filmului "The Shape of Water", a castigat DGA Award

Guillermo del Toro, regizorul filmului

Filmul, pe alocuri comic, spune povestea de dragoste dintre eroina, o femeie de serviciu dintr-un laborator guvernamental secret, si o reptila. Filmul a primit deja premiul Sindicatului producatorilor de la Hollywood (PGA), ceea ce constuie alaturi de premiile DGA buni indicatori pentru viitorul laureat la Oscarul pentru "cel mai bun film".

acum 70 luni (4 Feb 2018)

Filmul, pe alocuri comic, spune povestea de dragoste dintre eroina, o femeie de serviciu dintr-un laborator guvernamental secret, si o reptila.

Filmul a primit deja premiul Sindicatului producatorilor de la Hollywood (PGA), ceea ce constuie alaturi de premiile DGA buni indicatori pentru viitorul laureat la Oscarul pentru "cel mai bun film".

Del Toro a fost nominalizat la DGA alaturi de Greta Gerwig pentru "Lady Bird", Martin McDonagh pentru comedia neagra "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" si Jordan Peele pentru satira "Get Out."

"The Shape of Water" este de asemenea selectionat la Oscar la categoriile "cea mai buna actrita" (Sally Hawkins), cele mai bune roluri secundare (Richard Jenkins, Octavia Spencer), imagine, scenariu, regie si coloana sonora compusa de Francais Alexandre Desplat.

La premiile Oscar, "The Shape of Water" concureaza cu "Dunkirk", drama despre cel de-al Doilea Razboi Mondial de Christopher Nolan (8 nominalizari) si cu "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de Martin McDonagh (7 nominalizari).

Gala de al Los Angeles a reprezentat de asemenea tribuna pentru denuntarea unei culturi a hartuirii si a violentei sexuale care le priveste pe femeile din industrie.

Intr-un interviu publicat sambata de The New York Times, muza lui Quentin Tarantino, un apropiat al lui Harvey Weinstein, il acuza pe acesta din urma ca a agresat-o sexual intr-o camera de hotel la Londra in 1994.

Doua dintre cele mai mari succese ale actritei, filmele "Pulp Fiction" si "Kill Bill", au fost regizate de Tarantino si produse de Weinstein. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro