Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom in Romania

Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom in Romania

Porcelanosa Grupo activeaza in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York.

acum 11 luni (16 Apr 2018)

Noul showroom se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 1.000 mp, pe Str.

"Investitia comuna a celor doua firme partenere, Porcelanosa Grupo si Delta Studio, a depasit o jumatate de milion de euro. Inca din primul an de la deschidere, mizam pe vanzari de peste 2 milioane de euro", a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio. In Romania, avem o relatie de peste 10 ani cu Delta Studio, relatie ce a devenit acum si mai speciala", a declarat Jose Maria Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

Porcelanosa Grupo activeaza in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio activeaza pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 11 showroomuri in cele mai importante orase din tara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro