Grupul Renault Romania recruteaza la angajatori de top

Grupul Renault Romania recruteaza la angajatori de top

Stagiarii vor descoperi principalele activitati ale Grupului care se desfasoara: la centrul de R&D, la Bucuresti (proiectare, calcul, simulare numerica) si Centrul Tehnic Titu (testare vehicule si componente mecanice) pe platforma industriala de la Mioveni pentru activitatile de fabricatie si logistica la Bucuresti pentru activitatile comercial, supply chain, post-vanzare, studii de piata si cele suport (IT, financiar si HR) In ultimii 14 ani, 1.800 de studenti si masteranzi din Romania au avut sansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault in Romania.

acum 77 luni (14 Oct 2016)

Compania cauta specialisti cu experienta de minimum doi ani in activitatea de inginerie, supply chain si post-vanzare.

Pentru activitatea de R&D, compania ofera oportunitati de dezvoltare adresate inginerilor, absolventi ai facultatilor tehnice, in domeniul automobilelor (Automotive). Candidatii interesati trebuie sa cunoasca sistemele de proiectare CATIA, sa aiba competente de calcul si simulare numerica, sa aiba cunostinte despre tehnica automobilului si experienta de management de proiect. Absolventii de studii superioare tehnice sau economice care au cunostinte de digital si customer service, pot contribui la performanta recunoscuta a grupului, accesand oferta de posturi.

Pentru activitatea de fabricatie vehicule (platforma industriala de la Mioveni) compania cauta automatisti si analisti calitate. Acestia trebuie sa fie absolventi de studii tehnice, in domeniul automatica, sa fie familiarizati cu atmosfera industriala si sa aiba experienta in procesele de automatizare si in domeniul calitatii. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competente de calcul, analiza si sinteza, dar si aptitudini de negociere.

Cele 300 de posturi cu care Grupul Renault Romania vine la Angajatori de top sunt disponibile in Bucuresti, Titu si Mioveni. In plus de cerintele specifice domeniului, candidatii trebuie sa cunoasca minim o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana), sa aiba cunostinte avansate de MS Office, aptitudini de comunicare, sa fie interesati de activitatea de dezvoltare vehicule si sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si deschidere catre mediul international (multicultural).

Stagiarii vor descoperi principalele activitati ale Grupului care se desfasoara:

la centrul de R&D, la Bucuresti (proiectare, calcul, simulare numerica) si Centrul Tehnic Titu (testare vehicule si componente m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro