Gruparea STATUL ISLAMIC lanseaza noi ATACURI

Gruparea STATUL ISLAMIC lanseaza noi ATACURI

Ansar Beit Al-Maqdis, care a jurat credinta Al-Qaida si recent si-a exprimat sprijinul pentru Statul Islamic, revendica constant atacuri impotriva fortelor de securitate egiptene, dupa destituirea presedintelui islamist Mohamed Morsi de catre armata, in iulie 2013.

acum 102 luni (22 Sep 2014)

Nu ii lasati sa se simta in siguranta!'', se arata in declaratia SI citita de purtatorul de cuvant al gruparii, Abu Muhammad al-Adnani si postata online.

Un sef al grupului jihadist Ansar Beit Al-Maqdis, vinovat de comiterea unor atacuri mortale in Egipt, a fost ucis sambata de armata egipteana in peninsula Sinai.

Jihadistul, al carui nume nu a fost dezvaluit, a fost impuscat mortal de soldati in nordul peninsulei Sinai in timp ce incerca sa plaseze o bomba la marginea drumului, impreuna cu alti trei islamisti care au fost arestati.

Ansar Beit Al-Maqdis, care a jurat credinta Al-Qaida si recent si-a exprimat sprijinul pentru Statul Islamic, revendica constant atacuri impotriva fortelor de securitate egiptene, dupa destituirea presedintelui islamist Mohamed Morsi de catre armata, in iulie 2013. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro