Grindeanu ii felicita pe protestarii care au manifestat fata de OUG 13: "Au facut bine!"

Grindeanu ii felicita pe protestarii care au manifestat fata de OUG 13:

Alta intrebare!", a raspuns Sorin Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilantului de final de mandat, intrebat ce le transmite celor care au protestat in iarna impotriva Ordonantei de urgenta 13/2017 De asemenea, premierul demis a precizat ca OUG 13/2017 este "un minus" al mandatului sau.

acum 36 luni (28 Jun 2017)

Premierul demis Sorin Grindeanu a tinut, miercuri, dupa prezentarea componetei viitorului guvern, o declaratie de presa unde si-a prezentat bilantul activitatii sale de premier.

Intrebat ce le transmite, la finalul mandatului sau, oamenilor care au contestat OUG 13/2017 prin proteste de amploare la inceputul anului, acesta a raspuns: "Au facut bine! Alta intrebare!", a raspuns Sorin Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilantului de final de mandat, intrebat ce le transmite celor care au protestat in iarna impotriva Ordonantei de urgenta 13/2017

De asemenea, premierul demis a precizat ca OUG 13/2017 este "un minus" al mandatului sau.

"Este o discutie pe care nu pot sa o restrang la un singur raspuns. In aceasta perioada au venit si anumite decizii ale CCR, care, intr-o anumita forma, spun anumite lucruri care erau contestate. Sa dau un exemplu: CCR a dat intre timp o decizie prin care se spune ca trebuie sa existe prag.

Totodata, Grindeanu a fost solicitat sa raspunda unde ar incadra OUG 14/2017, despre care spune ca nu poate fi separata de OUG 13. Mi-e greu sa le separ", a raspuns Grindeanu, afirmand ca va aduce claritati legate de controversata ordonanta "la vara". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro