Grindeanu: De multe ori in aceste saptamani mi-as fi dorit sa fi facut parte in continuare din administratia locala

Grindeanu: De multe ori in aceste saptamani mi-as fi dorit sa fi facut parte in continuare din administratia locala

De multe ori in aceste saptamani credeti-ma ca mi-as fi dorit sa fi facut parte in continuare din randurile dumneavoastra, dar totodata va spun ca trebuie sa facem aceste schimbari", a spus premierul, in aplauzele primarilor, referindu-se la aplicarea programului de guvernare al PSD, in care se afla si un angajament de reducere a decalajelor.

acum 56 luni (20 Feb 2017)

"Si eu provin din administratia publica locala. De multe ori in aceste saptamani credeti-ma ca mi-as fi dorit sa fi facut parte in continuare din randurile dumneavoastra, dar totodata va spun ca trebuie sa facem aceste schimbari", a spus premierul, in aplauzele primarilor, referindu-se la aplicarea programului de guvernare al PSD, in care se afla si un angajament de reducere a decalajelor.

Grindeanu a reluat tema "celor doua Romanii", spunand ca exista diferente majore intre romanii din mediul urban si cei din mediul rural. Aproape 80% din teritoriu sau peste 80% este administrat de dumneavoastra, de comune. S-au schimbat foarte multe lucruri, dar in continuare de foarte multe ori parca avem doua Romanii: o Romanie urbana si o Romanie rurala.

"Sa fim sinceri si realisti: trebuie sa oferim tinerilor si oamenilor aceeasi sansa in viata, indiferent de locul unde se nasc", a mai spus Grindeanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro