Grigore Petrenco, lider al pro-rusilor si apropiat al miscarii Antifa din R. Moldova, implicat intr-un accident la Iasi

Grigore Petrenco, lider al pro-rusilor si apropiat al miscarii Antifa din R. Moldova, implicat intr-un accident la Iasi

Acesta ar fi fost un apropiat al miscarii Antifa, anchetata pentru pregatirea unor tulburari de masa la Chisinau iar presa de dincolo de Prut a speculat ca Petrenco ar fi plecat din tara pentru a nu fi retinut.

acum 108 luni (2 Dec 2014)

Accidentul in care a fost implicat Grigore Petrenco a avut loc in dupa-amiaza zilei de marti, 2 decembrie, intr-o localitate din judetul Iasi. Grigore Petrenco nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul masinii, aceasta lovindu-se violent de un cap de pod.

Barbatul se afla in masina alaturi de alti membri ai familiei sale, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie din oras. Ulterior, au precizat surse oficiale din cadrul spitalului iesean, Grigore Petrenco a fost transportat la Spitalul Sfantul Spiridon din oras acolo unde este internat si la ora redactarii acestei stiri.

Grigore Petrenco a figurat pe listele Partidului Patria, din Republica Moldova, pentru alegerile parlamentare de duminica. Partidul condus de controversatul afacerist basarabean Renato Usatii a fost insa exclus inainte de scrutin.

Presa din Basarabia a precizat ca Grigore Petrenco ar fi plecat la Moscova cu cateva zile inainte de alegeri. Acesta ar fi fost un apropiat al miscarii Antifa, anchetata pentru pregatirea unor tulburari de masa la Chisinau iar presa de dincolo de Prut a speculat ca Petrenco ar fi plecat din tara pentru a nu fi retinut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro