Grigore Cartianu, despre dorinta lui Ponta de o insoti pe mama sa la DNA: Basistii sunt vinovati pentru povestea cu mama lui Victor Viorel cel Mare

Grigore Cartianu, despre dorinta lui Ponta de o insoti pe mama sa la DNA: Basistii sunt vinovati pentru povestea cu mama lui Victor Viorel cel Mare

Principalele comentarii ale jurnalistilor Liviu Iolu si Grigore Cartianu: Grigore Cartianu: Basistii cei rai sunt peste tot si nu-i dau pace lui Victor Ponta. As merge cu Victor Ponta la un control Nu stiu daca este o scoala de diversiune sau e genetica lui Victor Ponta sa minta. Din punctul Clubului de Presa ei nu sunt jurnalisti, ci santajisti, dar mai mult de un comunicat nu pot sa faca.

acum 70 luni (9 Mar 2015)

Principalele comentarii ale jurnalistilor Liviu Iolu si Grigore Cartianu:

Grigore Cartianu: Basistii cei rai sunt peste tot si nu-i dau pace lui Victor Ponta. Victor Ponta a mai atacat o tema, cea cu "Fa, Doina", despre care a spus ca este o minciuna. Era un tunami de mistouri la adresa lui Ponta.

De ce nu merge si cu sotia sa la toaleta, printr-un hotel din Dubai?

Toate agentiile de presa din lume ar fi vuit daca se ducea cu mama lui de mana la DNA. Cata lipsa de discernamant trebuie ca sa zici asta?

Liviu Iolu: Presa, de fapt a prezentat destul de sec, s-a ferit sa acuze.

Sa spui acum ca presa ti-o porcaie si linseaza pe mama lui, este o minciuna. As merge cu Victor Ponta la un control

Nu stiu daca este o scoala de diversiune sau e genetica lui Victor Ponta sa minta. El ii asociaza cuvintele de porcaiala si linsaj cu mama lui. S-ar impune un control de o anumita factura la domnul Ponta. Iar detectorul de minciuni ar fi obligatoriu la Victor Ponta. Cazul Dan Diaconescu: de ce presa nu a impus un filtru?

Liviu Iolu: La condamnarea unui santajist de presa, cum comentam excluderea din presa si politica pentru 10 ani a lui Dan Diaconescu? De ce presa nu a impus un filtru?

Grigore Cartianu: Nicio asociatie de presa nu poate impune ceva unor jurnalisti. Din punctul Clubului de Presa ei nu sunt jurnalisti, ci santajisti, dar mai mult de un comunicat nu pot sa faca.

Rosca Stanescu nu a intrat in puscarie pentru santaj, dar uite ca viata l-a dus si spre alte porcarii. Lacomia impinge si la una, si la alta.

Dan Diaconescu a fost un sarlatan si in ultima lui clipa de libertate. A spus doua minciuni: nimeni in tara asta nu mai are incredere in Justitie si a doua ca i-au inchis televiziunea, partidul si acum pe el. Traian Basescu face multe declaratii ciud... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro