Greselile gramaticale ale lui Catalin Radulescu, "amendat online" de politistul Godina: deputatul a mai comis-o si in alte dati

Greselile gramaticale ale lui Catalin Radulescu,

Textul plin de greseli in care deputatul de Arges (care este si presedinte al PSD Diaspora) anunta initiativa legislativa de desfiintare a echipajelor de politie de pe radare a disparut de pe Facebook la scurt timp dupa ce politistul brasovean, Marian Godina, devenit popular in urma textelor scrise pe blogul sau si apoi adunate intr-un volum, l-a apostrofat pe parlamentar pe pagina sa de Facebook. La sfarsitul lunii martie a acestui an, deputatul Catalin Radulescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost gasit vinovat de dare de mita si acte de comert ilegale.

acum 55 luni (1 May 2016)

Textul plin de greseli in care deputatul de Arges (care este si presedinte al PSD Diaspora) anunta initiativa legislativa de desfiintare a echipajelor de politie de pe radare a disparut de pe Facebook la scurt timp dupa ce politistul brasovean, Marian Godina, devenit popular in urma textelor scrise pe blogul sau si apoi adunate intr-un volum, l-a apostrofat pe parlamentar pe pagina sa de Facebook.

Gramatica lui Radulescu, ironizata si de jurnalisti

In urma cu o luna, Mihai Paul Codunas, redactorul-sef al site-ului epitesti.ro, l-a taxat pe deputatul Catalin Radulescu dupa ce parlamentarul argesean, recent condamnat de Curtea Suprema la inchisoare cu suspendare intr-un dosar DNA, si-a plans de mila pe Facebook, incorect gramatical.

Limbaj de mahala: "Mi-am riscat viata la Revolutie pentru voi jegurilor"

"Jegurile si Securistii se uita la Greselile Gramaticale care apar uneori din cauza neatentiei si starii in care esti. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteti zero pentru mine, jurnalisti de doi bani, nu va datorez nimic, voi imi datorati mie pentru ca puteti scrie si vorbi liber pentru ca mi-am riscat eu viata la Revolutie pentru voi jegurilor" - asa suna raspunsul deputatului transmis jurnalistului, pe aceeasi retea de socializare, dar intr-un mesaj privat, mesajul distribuit ulterior de jurnalist pe Facebook (ortografia apartine parlamentarului).

"Mai homosexualule, tu Dumitrica, care dai articole cu mine: care mortii matii acte de coruptie sunt eu judecat, si unde ai vazut ca am eu sechestru pus pe avere ? Asa ca taci in m***ii m***tii din gura, ca nu am ajuns eu care am facut Revolutie in Romania sa fiu criticat de un neica nimeni", raspundea deputatul, in urma cu cativa, la un mesaj nu tocmai magulitor la adresa sa (cu precizarea ca ortografia apartine autorului).

Godina: "Asteptam sa aveti initiativa de a initia nist... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro