Greii PNL fug de Bucuresti

La finele lunii septembrie, Vasile Blaga, anchetat pentru fapte de coruptie, a anuntat ca isi depune demisia din functia de copresedinte al PNL si din cea de sef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

acum 52 luni (16 Oct 2016)

Liderii liberali prefera provincia, intrucat nu vor sa isi asume un dezastru electoral in Bucurestiul dominat de PSD si USR.

Liderul PNL Alina Gorghiu deschide lista liberalilor din Timis pentru Senat pentru alegerile din 11 decembrie, in locul lui Vasile Blaga, in urma unei decizii a Biroului Politic Judetean. Miscarea este aparent o surpriza, avand in vedere ca Gorghiu este parlamentar de Bucuresti incepand din 2008. Anul acesta, insa, PNL a avut un scor sub asteptari la alegerile locale din Bucuresti, clasandu-se pe locul trei, dupa PSD si USR. Daca in Bucuresti liberalii nu au depasit 13% nici la primarie, nici la Consiliul General, in Timis PNL a luat 30% la votul pentru CJ, asa-numitul vot politic. "Va tine de optiunea Alinei Gorghiu daca ramane pana la capat candidat al filialei Timis. La finele lunii septembrie, Vasile Blaga, anchetat pentru fapte de coruptie, a anuntat ca isi depune demisia din functia de copresedinte al PNL si din cea de sef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

Cititi articolul integral in editia de luni, 17 octombrie, a ziarului "Romania libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro