Grecia va fi si in 2017 una dintre destinatiile preferate de romani. Razvan Pascu: "Printre altele, ofera mancare ieftina si buna"

Grecia va fi si in 2017 una dintre destinatiile preferate de romani. Razvan Pascu:

De asemenea, incepe sa fie din ce in ce mai la moda, inclusiv in orase din Romania, dorinta de a te caza la localnici, acest turism a crescut extrem de mult si musca o buna felie din portia agentiilor de turism si a site-urilor care inchiriau doar hoteluri. Daca gasiti o agentie care vi se pare ca ofera preturi foarte, foarte mici, este bine sa va puneti totusi un semn de intrebare, pentru ca marjele de profit in turism sunt foarte mici si daca o agentie isi permite sa ofere un discount de 50%, clientul ar trebui sa fie putin sceptic, ceva nu e in regula. Din pacate exista, agentii de turism in Romania care ofera excursii in destinatii indepartate, de doua saptamani, in care nu-ti includ bagajul de cala, dar cum sa nu incluzi un bagaj de cala unui om care calatoreste atat de mult?

acum 75 luni (3 Jan 2017)

Expertul a subliniat ca tara noastra ar avea numai de castigat daca agentiile turistice ar exploata acest aspect si ar oferi pachete care sa asigure strainilor si nu numai amintiri placute care sa-i faca sa revina. Totodata, Pascu a dezvaluit care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tina cont un turist atunci cand isi alege pachetul de vacanta, ce capcane poate intalni, dar si cat de avantajoase sunt ofertele last minute. Turistii in general si romanii in particular nu-si mai doresc neaparat sa mearga intr-o tara si sa viziteze obiectivele turistice, sa vada cladirile si sa se bucure de oras in sine cat vor experiente inedite. De asemenea, incepe sa fie din ce in ce mai la moda, inclusiv in orase din Romania, dorinta de a te caza la localnici, acest turism a crescut extrem de mult si musca o buna felie din portia agentiilor de turism si a site-urilor care inchiriau doar hoteluri. Creste acest trend si in Romania si daca noi, ca natie, vom intelege acest lucru si nu ne vom mai concetra toata atentia pe destinatiile de masa, vom avea numai de castigat. Nu zice nimeni ca nu trebuie promovate destinatii precum litoralul romanesc sau Valea Prahovei, dar noi, din pacate, nu vom putea concura niciodata cu litoralul din Grecia sau din Turcia, nici macar cu cel din Bulgaria, si atunci cred ca ar trebui sa ne concentram pe zonele care aduc plus valoare turistilor, sa le oferim pachete din care efectiv sa se intoarca cu amintiri foarte placute. Daca asteptam pachetele last minute preturile ar putea fi mai mici, dar am putea sa nu mai gasim camera, hotelul sau destinatia dorita, deci trebuie sa fim dispusi sa acceptam niste compromisuri Razvan Pascu (foto) Care sunt locurile pe care orice roman ar trebui sa le viziteze macar o data in viata? Argentina mi se pare o tara foarte interesanta atat datorita varietatii de locuri pe care le ofera, cat si datorita oamenilor, au o umanitate poate mai mare decat in alte locuri. Care sunt cele mai importante lucruri de car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro