Grav accident rutier pe Valea Oltului, la intrarea in Calimanesti-Caciulata

Grav accident rutier pe Valea Oltului, la intrarea in Calimanesti-Caciulata

Update, 18:55 Traficul pe Valea Oltului, in zona Seaca, din Calimanesti, a fost reluat dupa accidentul produs in aceasta seara, cand un autoturism a intrat in coliziune pe contrasens cu un tir.

acum 57 luni (19 May 2018)

Update, 18:55 Traficul pe Valea Oltului, in zona Seaca, din Calimanesti, a fost reluat dupa accidentul produs in aceasta seara, cand un autoturism a intrat in coliziune pe contrasens cu un tir. Traficul rutier pe DN 7 / E 81 este in acest moment blocat total in doua puncte - primul pe Dealul Negru, celalalt pe Valea Oltului, ambele in judetul Valcea.

Soferul care s-a angajat in depasire pe Valea Oltului, la Seaca, a intrat pe contrasens, desi, asa cum se vede si din fotografie era o zona in care acest lucru nu era permis, fiind banda continua. Primul s-a inregistrat pe Dealul Negru, in apropiere de Ramnicu Valcea, al doilea la Seaca, la intrare in Calimanesti, pe Valea Oltului. In accidentul de la Seaca, Calimanesti, un sofer de 22 de ani, din Racovita - Valcea, a patruns pe contrasens, intr-o depasire. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro