Grav accident pe DN1, in Sibiu. Doua persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat

Grav accident pe DN1, in Sibiu. Doua persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat

Concret, la fata locului s-au deplasat patru autospeciale complexe de interventie si de descarcerare si doua autospeciale SMURD din cadrul ISU Sibiu, precum si cinci ambulante din cadrul serviciului judetean de ambulanta Sibiu.

acum 115 luni (21 Dec 2014)

Purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca accidentul a avut loc pe DN 1, in localitatea sibiana Mohu. Baltes a mai precizat ca cinci persoane au primit ingrijiri la fata locului, fiind in stare de soc.

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a cerut Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa monitorizeze actiunea de interventie a efectivelor MAI si sa fie informat cu privire la evolutia starii ranitilor.

"Din primele verificari a reiesit ca autocarul s-a rasturnat in sant dupa ce soferul a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea cu autoturismul din fata.

Dupa ce s-a primit un apel la 112, la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu a fost pus in aplicare planul rosu de interventie care prevede mobilizarea de forte si mijloacele auto suplimentare.

Concret, la fata locului s-au deplasat patru autospeciale complexe de interventie si de descarcerare si doua autospeciale SMURD din cadrul ISU Sibiu, precum si cinci ambulante din cadrul serviciului judetean de ambulanta Sibiu. Totodata la locul accidentului au actionat sapte politisti rutieri si echipa de cercetare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro