Gradina zoologica in care oamenii stau in cusca, iar animalele sunt libere: cum sunt momiti leii si ursii

Gradina zoologica in care oamenii stau in cusca, iar animalele sunt libere: cum sunt momiti leii si ursii

La gradina zoologica Lehe Ledu din orasul Chongqing, vizitatorii stau in custi mari, iar animalele se apropie de ei periculos de mult. In afara de masina-cusca, vizitatorii gradinii pot merge cu un autobuz special, care este mai sigur, dar de unde pot hrani totusi animalele, oferindu-le bucati de carne cu ajutorul unui bat care este scos printr-o fanta din geam.

acum 57 luni (12 Jan 2016)

La gradina zoologica Lehe Ledu din orasul Chongqing, vizitatorii stau in custi mari, iar animalele se apropie de ei periculos de mult. In plus, fiarele care stau libere in incinta gradinii sunt atrase spre oameni cu ajutorul unor bucati de carne cruda care sunt puse chiar langa masina-cusca.

In acest fel, vizitatorii vor fi practic atacati de animale, dar totodata protejati de cusca, avand parte de senzatii tari si observand modul in care animalele se hranesc si se comporta in mediul lor, scrie Daily Mail.

In acest fel, vizitatorii vor putea observa de aproape leii, ursii si tigrii din aceasta gradina zoologica. Pe langa carne cruda, uneori sunt folosite ca momeala si gaini vii, care sunt atacate si mancate de feline. Animalele sar pur si simplu pe cusca, la doar cativa centimetri distanta de oameni si ii pot rani sau chiar musca.

Purtatorul de cuvant al gradinii zoologice, Chang Liang, a declarat ca vrea sa ofere vizitatorilor senzatia reala pe care o are o victima care este atacata de aceste fiare, dar fara sa existe insa vreun pericol.

In afara de masina-cusca, vizitatorii gradinii pot merge cu un autobuz special, care este mai sigur, dar de unde pot hrani totusi animalele, oferindu-le bucati de carne cu ajutorul unui bat care este scos printr-o fanta din geam. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro