Gradina Zoologica de la Galati are doua noi atractii pentru vizitatori: tigroaicele Nera si Baghera

Gradina Zoologica de la Galati are doua noi atractii pentru vizitatori: tigroaicele Nera si Baghera

"Am avut discutii cu reprezentantii circului de stat de la Bucuresti si am considerat ca avem spatiu suficient si ca vor avea conditii de trai mai apropiate de salbaticie, noi avand loc suficient ca si adaposturi interioare, dar si 5.000 de metri patrati pentru ele sa stea afara.

acum 32 luni (30 Jan 2018)

Gradina Zoologica de la Galati si-a marit de ieri numarul de tigri cu alte doua animale.

Tigrii au ajuns la Galati de la circul Globus din Capitala, care tinea animalele in conditii improprii, mai ales dupa ce folosirea acestora in spectacole a fost interzisa. Conducerea Gradinii Zoologice de la Galati considera ca Nera si Baghera vor reprezenta noi vedete ale stabilimentului daca se vor acomoda.

"Am avut discutii cu reprezentantii circului de stat de la Bucuresti si am considerat ca avem spatiu suficient si ca vor avea conditii de trai mai apropiate de salbaticie, noi avand loc suficient ca si adaposturi interioare, dar si 5.000 de metri patrati pentru ele sa stea afara. Am inteles ca marea majoritate a animalelor de la circul Globus au fost deja distribuite, noi ne bucuram ca am luat tigrii", a declarat Matei Rosca, directorul Gradinii Zoologice de la Galati.

La Gradina Zoologica de la Galati sunt acum sase tigri, precum si cinci lei, patru dintre ei fiind ridicati de la Nutu Camataru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro