Gradina Botanica Bucuresti gazduieste Marele Picnic ShortsUP, editia 3: un weekend cu film si muzica sub cerul liber

Gradina Botanica Bucuresti gazduieste Marele Picnic ShortsUP, editia 3: un weekend cu film si muzica sub cerul liber

Pe covorul verde, proiectate pe doua ecrane gonflabile, scurtmetrajele de la Marele Picnic vor povesti despre evadare, nevoia de libertate si apropierea de natura, in doua selectii pline cu fictiune, comedie si animatie. Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate in avans prin Eventbook, MyTicket si Eventim pretul de 25 de lei/ seara si 35 lei/abonament dar si la fata locului la pretul de 30 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.

acum 93 luni (16 Jul 2016)

Pe covorul verde, proiectate pe doua ecrane gonflabile, scurtmetrajele de la Marele Picnic vor povesti despre evadare, nevoia de libertate si apropierea de natura, in doua selectii pline cu fictiune, comedie si animatie. Programul de filme va fi diferit in fiecare seara si va rula intre orele 21.30 si 23.30, savurat de spectatori pe iarba, la racoarea gradinii, de pe paturi de picnic.

Anul acesta povestile de pe ecran vor impartasi din energia muzicii jazz si funk. Trio-ul JazzyBIT, format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) si Szabo Csongor-Zsolt (tobe) va incalzi atmosfera de vineri cu un concert live ce va provoca spectatorii la visare si la miscare.

Pe parcursul celor doua seri de evadare, cei prezenti la Marele Picnic vor putea descoperi Gradina Botanica Bucuresti prin tururi ghidate, ateliere si o instalatie multimedia activata cu senzori tactili si senzoriali, realizata de Onscreen.

Apropierea de natura in mijlocul aglomerarilor urbane e o nevoie importanta in lumea de azi, iar Marele Picnic o hraneste prin doua seri de film si arte prietene cinemaului. Pe langa scurtmetrajele din program, spectatorii vor viziona pe 29 si 30 iulie, in premiera, o serie de video-testimoniale inspirate de oamenii si povestile Cotroceniului, realizate de echipa ShortsUP in parteneriat cu asociatia In Cotroceni. Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarba, cinefilii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu paturi de picnic.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate in avans prin Eventbook, MyTicket si Eventim pretul de 25 de lei/ seara si 35 lei/abonament dar si la fata locului la pretul de 30 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile. Scurtmetrajele ajung in atentia publicului in fiecare sezon, prin evenimente si zilnic, prin platforma de recomandari online www.shortsup.ro. In ultimii 5 ani, evenimentele ShortsUP au fost experiente interactive si mixuri neconventionale ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro