Gorghiu: Tariceanu, Ponta si Dragnea se situeaza la polul opus in privinta luptei anticoruptie

Gorghiu: Tariceanu, Ponta si Dragnea se situeaza la polul opus in privinta luptei anticoruptie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este surprinsa de "atacurile" la adresa ei lansate de Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea, sustinand ca acestia incearca sa puna presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticoruptie.

acum 51 luni (18 May 2016)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este surprinsa de "atacurile" la adresa ei lansate de Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea, sustinand ca acestia incearca sa puna presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticoruptie. In timp ce PNL sprijina prin toate demersurile tragerea la raspundere a celor care au abuzat de functiile publice, ei se situeaza la polul opus. Intreaga lor activitate in functiile detinute si pozitionarile lor publice demonstreaza acest lucru", a scris Gorghiu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ea a adaugat ca recentele declaratii sunt inca o dovada a faptului ca pentru PNL a fost de bun augur cand drumul lui Calin Popescu-Tariceanu s-a despartit de cel al partidului.

"Prin urmare, nu ma deranjeaza sa fiu numita in fel si chip de Tariceanu, Ponta, Dragnea. Fiecare atac la adresa mea sau a PNL inseamna inca o confirmare ca ma aflu in tabara corecta", a sustinut liderul PNL.

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti, la Giurgiu, ca atunci cand se uita la PNL vede din ce in ce mai putin un partid cu care formatiunea sa ar putea dialoga.

+Mai mult ca sigur la parlamentare vom asista la angajarea totala a Coalitiei ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro