Gorghiu, primita de John McCain in SUA: "Romania are prieteni in SUA". McCain: "Alina Gorghiu - un mare lider pentru urmatoarea generatie"

"O buna intalnire cu Alina Gorghiu, noul copresedinte al partidului de centru-dreapta, PNL - un mare lider pentru urmatoare generatie", este mesajul lui John McCain, care insoteste fotografia postata pe contul sau de Twitter.

acum 95 luni (21 Apr 2015)

"O buna intalnire cu Alina Gorghiu, noul copresedinte al partidului de centru-dreapta, PNL - un mare lider pentru urmatoare generatie", este mesajul lui John McCain, care insoteste fotografia postata pe contul sau de Twitter. "Am discutat cu senatorul John McCain - aflat la al cincilea mandat in Congresul SUA si una dintre cele mai importante voci din politica americana pe chestiuni militare si de securitate internationala - despre nevoia ca Romania sa fie un factor de stabilitate in regiune, in contextul crizei ruso-ucrainene, despre parteneriatul tarii noastre cu NATO si despre parteneriatul strategic cu Statele Unite. Am abordat, de asemenea, subiecte de interes intern, precum reforma clasei politice din Romania, lupta anticoruptie si finantarea campaniilor electorale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro