Gorghiu: "Ponta, Dragnea si Tariceanu au detinut puterea, dar nu au schimbat nimic in domeniul sanatatii"

Gorghiu:

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii acuza pe fostul premier Victor Ponta, fostul vicepremier Liviu Dragnea si pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, ca desi au detinut puterea peste trei ani, nu au facut nimic pentru a schimba situatia din sanatate, afirmand ca derapajele acestora din prezent sunt mai stridente ca oricand.

acum 93 luni (22 May 2016)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii acuza pe fostul premier Victor Ponta, fostul vicepremier Liviu Dragnea si pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, ca desi au detinut puterea peste trei ani, nu au facut nimic pentru a schimba situatia din sanatate, afirmand ca derapajele acestora din prezent sunt mai stridente ca oricand. In acesti 5 ani, pentru 3 ani si jumatate cativa oameni pe care ii cunoasteti, cu siguranta, au detinut puterea de a schimba ceva si nu au facut-o: fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul vicepremier Dragnea, aliatul lor, Tariceanu, care sustinea guvernul PSD. Au fost prea ocupati - si sunt in continuare - sa se lupte cu justitia, cu institutiile anticoruptie, ca sa le pese de pericolele care amenintau viata cetatenilor obisnuiti - cele din spitale; au fost prea ocupati sa-si acorde privilegii nemeritate, ca sa mai apere dreptul la viata si la sanatate al romanilor", a scris duminica Gorghiu pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

"Astazi nu au nici macar decenta sa taca, sa plece capul de rusine. Ba mai mult, nu trece zi fara sa-i auzim cum carcotesc de pe margine, incercand sa le puna bete in roate celor care chiar incearca sa faca ceva. Astazi derapajele lor sunt mai stridente ca oricand, pentru ca lasa sa se vada, in sfarsit, cat au fost de nepasatori, de cinici si de ticalosi", arata Gorghiu Citeste si:

+Dosarul DIASPORA EXPLODEAZA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro