Gorghiu o acuza pe Firea ca a oprit mitingul PNL pentru Ciolos: "Ce naste din Iliescu, comunism respira"

Gorghiu o acuza pe Firea ca a oprit mitingul PNL pentru Ciolos:

"Am primit la Primaria Generala a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sambata viitoare, intre 8.00 si 14.00, miting pentru sustinerea guvernului technocrat in Piata Victoriei, numar participanti - circa 50.000 de persoane din Bucuresti si din provincie", a anuntat primarul Capitalei.

acum 38 luni (17 Oct 2016)

Am aflat acum cateva minute ca Primaria Capitalei a decis cenzurarea manifestatiei publice pentru care PNL a facut, zilele trecute, demersurile institutionale. Cer Primariei Capitalei sa intre urgent in legalitate si sa acorde aprobarea pentru desfasurarea mitingului PNL", a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook. De altfel, Liviu Dragnea voia sa inchida, nu de mult, gura criticilor de pe internet. In 2015, pe atunci premier, Victor Ponta ne ameninta pe cei din PNL cu o contramanifestatie si cu dosare penale, pentru ca intentionam sa iesim in strada ca sa militam pentru un guvern curat. Recent erau amenintati cetatenii stransi in fata Senatului pentru a-si exprima nemultumirea fata de blocarea justitiei in cazul Oprea-Gigina", a mai spus Goghiu.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ca PNL a trimis Primariei Bucuresti o solicitare pentru a autoriza organizarea unui miting in Piata Victoriei, sambata viitoare, pentru sustinerea Guvernului tehnocrat, actiune la care sunt asteptate aproximativ 50.000 de persoane.

"Am primit la Primaria Generala a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sambata viitoare, intre 8.00 si 14.00, miting pentru sustinerea guvernului technocrat in Piata Victoriei, numar participanti - circa 50.000 de persoane din Bucuresti si din provincie", a anuntat primarul Capitalei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro