Gorghiu: Mi-as dori o prezenta cat mai activa a lui Crin Antonescu in politica. I-am spus-o si personal

Gorghiu: Mi-as dori o prezenta cat mai activa a lui Crin Antonescu in politica. I-am spus-o si personal

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu declara, miercuri, in cadrul concertului aniversar al PNL, ca este "ultima oara cand se adreseaza unei asemenea adunari liberale" si ca le ureaza sa aiba puterea de apara Parlamentul si prezumtia de nevinovatie, chiar daca sunt arestati adversari politici.

acum 100 luni (22 May 2015)

Alina Gorghiu a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca si-ar dori o prezenta cat mai activa a lui Crin Antonescu in prim-planul politicii romanesti.

"Eu mi-as dori, i-am spus-o si personal, o spun si public, mi-as dori o prezenta cat mai activa din partea domnului Crin Antonescu in politica romaneasca.

Ea a precizat ca Antonescu este, in calitate de fost presedinte, membru de drept in conducerea Biroului Politic National.

Alina Gorghiu a mentionat ca se consulta frecvent cu Crin Antonescu, cu Mircea Ionescu Quintus si cu fosti presedinti liberali, "pentru ca asa e firesc".

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu declara, miercuri, in cadrul concertului aniversar al PNL, ca este "ultima oara cand se adreseaza unei asemenea adunari liberale" si ca le ureaza sa aiba puterea de apara Parlamentul si prezumtia de nevinovatie, chiar daca sunt arestati adversari politici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro