Gorghiu, ironizata pe Facebook dupa clipul in care cere unui copil singur acasa sa-i deschida usa: "Ceea ce faci tu e jalnic!"

Gorghiu, ironizata pe Facebook dupa clipul in care cere unui copil singur acasa sa-i deschida usa:

In prag de campanie electorala, liderul PNL, Alina Gorghiu, in incercarea de a-si atrage noi simpatizanti a postat un clip electoral care urmarea sa fie haios. Reactia lui Gorghiu Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, la Craiova, referitor la filmuletul cu copilul postat pe Facebook, ca mesajul pe care a vrut sa-l transmita este ca "PSD egal inselatorie" si ca "fura mai mult decat sandviciuri", dar a vrut "o replica haioasa", adaugand ca a primit acordul parintilor copilului pentru a filma imaginile respective.

acum 45 luni (10 Nov 2016)

In prag de campanie electorala, liderul PNL, Alina Gorghiu, in incercarea de a-si atrage noi simpatizanti a postat un clip electoral care urmarea sa fie haios. Internautii nu au agreat ideea liderului liberal de a face un clip preelectoral in care apare si un copil. "Alina, tata, politicienii ar trebui sa imbratiseze copiii din tara asta printr-un sistem de educatie performant, prin alocatii decente, printr-un sistem de sanatate competent, nu prin smecherii si glumite cu Victor si Liviu. Aceasta imbratisare nu ai primit-o, ai furat-o", fost mesajul de pe Facebook al scriitorului Iulian Tanase, unul dintre oamenii apropiati de liberali. Mesaje mult mai dure au venit din partea unor internauti care i-au scris Alinei Gorghiu pe pagina sa de Facebook. "Doamna Gorghiu, va faceti de ras genul si calitatea de mama", i-a scris Petronela Rotar. De asemnea, un alt internaut i-a transmis ca mesajul transmis de liberali prin clipul video demonstreaza ca sunt penibili incercarea de a atrage votanti.

Reactia lui Gorghiu Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, la Craiova, referitor la filmuletul cu copilul postat pe Facebook, ca mesajul pe care a vrut sa-l transmita este ca "PSD egal inselatorie" si ca "fura mai mult decat sandviciuri", dar a vrut "o replica haioasa", adaugand ca a primit acordul parintilor copilului pentru a filma imaginile respective. Stiti, e mare pacat cand PSD foloseste materiale pe care tu le-ai facut, filmuletul initial a fost facut de mine in campanie electorala acum cativa ani de zile la un door to door. Reactia pe care ati vazut-o pe Facebook-ul meu, este reactie la acel filmulet si este un mesaj catre toti cei care il vad si care ar trebui sa stie un lucru: PSD egal inselatorie, PSD fura mai mult decat sandviciuri, dar am vrut o replica haioasa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro