Gorghiu, despre infectiile din spitale: Ponta, Dragnea, Tariceanu puteau schimba ceva. Au fost nepasatori si ticalosi

Gorghiu, despre infectiile din spitale: Ponta, Dragnea, Tariceanu puteau schimba ceva. Au fost nepasatori si ticalosi

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57.000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi, Cluj si Timis si din Capitala, iar sectiile cu cele mai mari probleme sunt ATI, Chirugie, dar si Pediatrie, potrivit Ministerului Sanatatii.

acum 90 luni (22 May 2016)

In acesti 5 ani, pentru 3 ani si jumatate cativa oameni pe care ii cunoasteti, cu siguranta, au detinut puterea de a schimba ceva si nu au facut-o: fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul vicepremier Dragnea, aliatul lor, Tariceanu, care sustinea guvernul PSD. Au fost prea ocupati - si sunt in continuare - sa se lupte cu justitia, cu institutiile anticoruptie, ca sa le pese de pericolele care amenintau viata cetatenilor obisnuiti - cele din spitale;

Liderul PNL spune ca fostii guvernanti nu au "nici macar decenta sa taca", ci "carcotesc" de pe margine si "pun bete in roate" celor care incearca sa schimbe sistemul.

"Astazi derapajele lor sunt mai stridente ca oricand, pentru ca lasa sa se vada, in sfarsit, cat au fost de nepasatori, de cinici si de ticalosi", mai spune Gorghiu.

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57.000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi, Cluj si Timis si din Capitala, iar sectiile cu cele mai mari probleme sunt ATI, Chirugie, dar si Pediatrie, potrivit Ministerului Sanatatii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro