Gorghiu: Ciolos, profil corect de premier PNL; e posibil sa gasim cativa ministri carora sa le facem oferta la alegeri

Gorghiu: Ciolos, profil corect de premier PNL; e posibil sa gasim cativa ministri carora sa le facem oferta la alegeri

"Nu astept niciun raspuns de la domnia sa, nu astept niciun rezultat de la nimeni altcineva pentru ca, pentru a primi un raspuns, trebuie sa faci o oferta.

acum 94 luni (29 Jul 2016)

Intrebata daca prim-ministrul liberal ar putea fi Dacian Ciolos, Alina Gorghiu a precizat ca"profilul lui Dacian Ciolos este un profil corect pentru candidatul PNL".

Ea a mentionat ca decizia PNL privind nominalizarea premierului se va lua in toamna, astfel ca nu asteapta un raspuns de la Dacian Ciolos. "Nu astept niciun raspuns de la domnia sa, nu astept niciun rezultat de la nimeni altcineva pentru ca, pentru a primi un raspuns, trebuie sa faci o oferta. Noi abia in toamna decidem care este varianta noastra de profil de prim-ministru si abia atunci vom face discutiile cu toti pe care ii consideram noi", a explicat Gorghiu.

Despre varianta Costin Borc, pentru functia de premier din partea PNL, Alina Gorghiu a precizat ca nu a auzit vreo discutie in partid referitoare la persoana ministrului Economiei. Este firesc sa stii care este nivelul de incredere al unora sau al altora indiferent de institutiile unde isi desfasoara activitatea", a aratat Alina Gorghiu.

Ea a aratat ca liberalii iau in calcul si sustinerea de catre PNL a unor ministri actuali pentru un mandat parlamentar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro