Gorghiu: Campania PSD a intrat in faza pe intimidari. Dragnea crede ca plangerile penale ne sperie si ne inchid gura

Gorghiu: Campania PSD a intrat in faza pe intimidari. Dragnea crede ca plangerile penale ne sperie si ne inchid gura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca daca social-democratii vor castiga alegerile va fi dus la indeplinire sloganul USL, "Dreptate pana la capat", iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa "plateasca", in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai.

acum 30 luni (21 Nov 2016)

"Campania PSD a intrat in faza pe intimidari, domnul Dragnea viseaza la vremurile cand justitia era la cheremul PSD. Dragnea crede ca plangerile penale ne sperie, ca o campanie agresiva de denigrare a PNL si a lui Dacian Ciolos ne va inchide gura, ne va opri din a spune cat de populisti si demagogi sunt pesedistii. Acelasi discurs il au si urmasii lor, Ponta si Dragnea: ameninta cu puscaria, cu plangeri penale, cu represiunea, le e draga cenzura. Dar romanii au stiut sa reactioneze, prin vot, la brutalitatea lor si la lipsa lor de structura democratica", scrie presedintele PNL, Alina Gorghiu, pe Facebook. "Liviu Dragnea si PSD ne-au aratat de nenumarate ori ce inseamna dreptatea, in viziunea lor: Le-au facut suficienta dreptate romanilor din diaspora, in 2014, cand i-au impiedicat sa voteze. Le-au facut dreptate si romanilor din comunitatile conduse de baronii PSD, unde stiti cat de greu o duc oamenii si cat de bine au dus-o baronii. Majoritatea PSD le-a facut dreptate romanilor si cand i-a pus deasupra justitiei pe dl Oprea si pe alti politicieni care au dobandit, prin votul colegilor, imunitate in fata justitiei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca daca social-democratii vor castiga alegerile va fi dus la indeplinire sloganul USL, "Dreptate pana la capat", iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa "plateasca", in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro